Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:26 | May 15, 2017

Weekend recap & back to basics

Photo: Lucia Baza

Shirt: Wrangler adlink/ Jeans: Levis

Godmorgon kära ni!

Klockan ringde klockan 7 imorse och jag fick pallra mig iväg för att köpa tvättmedel, tillbaka hem och sätta igång två maskiner eftersom jag bokat den enda tiden som fanns typ, klockan 7 på morgonen…….. ugh.

Dålig update här i helgen så kan uppdatera er med att jag i fredags gick och käkade middag med Bianca på Kasai. Efter det mötte vi upp Jacob och Melina och tog en taxi till trädgården. Det var lite av en besvikelse så tog ganska snabbt en taxi vidare till vassa eggen, till 309 och slutligen spy bar. Hade en rolig men konstig kväll, haha.

På lördagen var jag trött som få men inte så bakis som tur är. Jag mötte upp Bianca och Linnea på créme och käkade brunch samtidigt som vi recapade allt som hade hänt under natten. Sen handlade vi middag och tog taxi ut till Lidingö. Kvällen slutade med en magiskt god middag på lax framför Eurovision song contest. Vid 12 åkte jag och Linnea hem igen.

Igår vaknade jag vid halv 12 på morgonen och var fett utvilad och fräsch. Två timmar spenderades på gymmet och sedan storstädning i lägenheten. På kvällen mötte jag upp Bianca på thai och tjejsnack. Sen tog vi en promenad runt gärdet och verkligen tog oss igenom samtalsämnen. Konstigaste dagen för både mig och Bianca, så det var välbehövligt.

Nu ska jag springa upp och ta hand om tvätten och sen ska jag springa iväg till jobbet för några timmar där. I eftermiddag ska jag möta upp Nicole och några andra tjejer för lite roliga grejer. Hörs senare idag, PUSS!

// Goodmorning loved ones!

This morning the alarm rang 7 in the morning. Laundry time that was the only time that was available in a couple of days, ugh.

It has been really bad update here during the weekend so I can start telling you about my dinner together with Bianca at Kasai this friday. After that we went to four different clubs and had a fun and weird night.

Saturday I was really tired but not really hungover thank god. I met up with Bianca and Linnea at créme and had brunch while we recapped everything that happened the night before. Then we bought some dinner and took a cab to Lindingö and had dinner and candy in front of Eurovision song contest. At 12 o’clock me and Linnea went back home.

Yesterday I woke up at 11.30 in the morning and I was so full of energy that resulted in two hours at the gym and cleaning the apartment. Later I met up Bianca for dinner and girltalk. We took a walk and talked about all the weird stuff that happened to us that day. Such a needed afternoon.

Now I need to run up and take care of the laundry and then leave for work for a couple of hours. In the afternoon i’m going to meet up with Nicole and some other girls and do some fun stuff. We’ll talk then, KISSES.


5 kommentarer5 kommentarer om “Weekend recap & back to basics”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här