Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:33 | May 10, 2017

“längtan efter västkusten”

Inlägget innehåller reklamlänkar.

1 HERE / 2 HERE / 3 HERE / 4 HEREadlinks

Det finns många fantastiska saker med att ha flyttat till Stockholm som jag absolut inte kan klaga över. Mycket roligt händer här och det är full fart varje dag. Däremot känner jag att sommaren börjar närma sig och jag kan inte rå för att känna att jag måste till västkusten. Jag förknippar sommar med att glassa på stranden på mina föräldrars sommarställe. Det var på den vägen jag träffade Philip som har ställe på Mollösund, ön bredvid. Jag längtar efter sommaren på västkusten och att kunna gå barbent sent på kvällarna på väg hem från en hemmafest hos någon kompis. Åka ut med båten, köpa färska skaldjur, roadtrips, bada, pussas ja allt med sommaren längtar jag till. Har hopp om att vi ska få en sommar och att jag ska få spendera några dagar på mitt älskade västkusten.

Vad tycker ni om sommaroutfiten jag satte ihop?

// There are many great thing about having moved to Stockholm that I really can’t complain about. A lot of fun things happening and new things every day. What I do feel is that the summer is getting closer and I can’t help but feel that I have to get to the swedish west coast. I associate summer with hanging out on the beach at my parents summer house. That was how I met philip that lives on the island next to mine in the summer time. I long for the summer on the west coast and being able to walk with bare legs late nights after a party at a friends house. Go for a boat ride, buy fresh seafood, roadtrips, swim, kiss and pretty much everything that you do during summer. I have hope that we get a summer here in Sweden and that I get to spend a couple of days by the west coast.

What to you think about the outfit that I put together?


5 kommentarer5 kommentarer om ““längtan efter västkusten””

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här