Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:38 | May 10, 2017

från spy bar till kontoret

En lycklig Alice en suddig natt på spy bar.

Heeeej på er!!!

En sen update här för att vara mig men har faktiskt varit igång sedan 7 imorse. Dagen började med frukost på kontoret för att lyssna på en tjej från konsumentverket som var där och delade med sig av viktiga grejer att veta när man bloggar och gör reklam. Det bjöds på frukost från pom och flora och såklart bjöd @elinskoglund på en kopp kaffe. Efter två timmar stack jag iväg till mitt nya kontor där mitt jobb ligger. Jag fick en mailadress, introduktion och en jäkla massa information som ingår i mitt jobb. Kul men mycket som sagt! Jag och chefen tassade bort till thaien i närheten och käkade lunch för att ta en paus. Nya jobbet känns bra och kul och det känns som något som passar mig bra!

Nu är jag hemma i lägenheten igen och ska riva av ett blogginlägg och ta mig en kopp kaffe. Är helt slut (inte vad vid att gå upp tidigt på morgonen) och behöver egentligen vila inför middagen med YSL ikväll. Vet inte vad jag ska ha på mig heller. Jaja, vi hörs sen!!

// Heeeey you guys!!!

A late update here but I have been running around since 7 this morning. They day started with breakfast at the nouw office to listen to a girl from the swedish consumer agency. She shared some great information that you as a blogger need to know when doing ads and commercial. After two hours I walked to my new office where my job is located. I got a new email adress, introduction and a bunch of new details thats involved in my job. Fun but a lot to learn! Me and my boss walked over to the thai restaurant for lunch and a break. My new job feels really good and feels like something that suits me!


2 kommentarer2 kommentarer om “från spy bar till kontoret”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här