Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:40 | May 7, 2017

Bye weekend

bye weekend

Okej denna helgen gick på två röda, bokstavligen. Utgång både fredag och lördag varav ena lite nyktrare än den andra, hehe. Roligt har jag haft i alla fall och Sabri och Fang styrde upp fetaste dagsfesten på Mr French igår som jag självklart inte kunde missa med min fomo. Klädde mig i helsvart och klackar med bakåt-slickat hår och kände mig fresh. Nu är jag på tåget på väg till göteborg och det är ett mysterium att jag tog mig upp i morse, in i duschen och iväg till tåget. Ibland krävs det inte mycket för att jag ska bli lite stolt över mig själv. Vi hörs senare tänker jag. När jag lever igen. Puss på er, ni är bäst.

// Okey so this weekend went by so frkn quick. I went clubing both friday and saturday, one night more sober than the other. I’ve had so fun and Sabri och Fang hosted a kick ass dayparty at Mr French yesterday that I ofcourse attended with my lovely fomo. I dressed in all black with heels and with my hair back and felt fresh. Now I’m on the train on my way back to Gothenburg and it really is a mystery how i managed to wake up, take a shower and make it in time for the train this morning. Sometimes it does’nt take much for me to be a little proud of myself. We’ll talk some later when I feel alive again. U’re the best.


4 kommentarer4 kommentarer om “Bye weekend”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • var är klänningen ifrån?? letat överallt efter liknande men hittar ingenstans, så snygg ju!

  Reply
 • Vart är väskan ifrån? Love it!

  Reply
 • HUR löser man denna frisyren så fint som du gör? Skriver lite akut för vill ha denna frisyren imonkväll och håller alla tummar jag har på att du hinner svara!

  Reply
 • Babe! Körde på att blöta ner håret med vanligt vatten och sen köttade jag med vax och hårgelé och kammade bak allt! Det ultimata hade nog varit att avsluta med lite hårspray.. lycka till!! 😊

  Reply