Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:06 | May 4, 2017

Lyxmorgon

Godmorgon!

Kom precis hem från Joanna och Gustafs frukost som hölls på Ps Matsal bara runt hörnet från min lägenhet. Tur var väll det eftersom jag vaknade FEM minuter innan jag skulle vara där. Kan ni förstå att jag sminkade mig, klädde på mig och var iväg på fem röda? Har troligtvis aldrig varit så effektiv någon tidigare morgon? Frukosten var i alla fall supermysig och vi fick med oss en fin bukett hem. Tack @joannafingal & Gustaf!

Nu ska jag kila iväg på ett möte! PUSS!

// Goodmorning!

I just got home from Joanna and Gustafs breakfast that they had just around the corner from my apartment at Ps Matsal. Thank god for that since I woke up FIVE minutes before it started. Can you believe that I did my makeup, got dressed and got there in five minutes? Im impressed of myself! The breakfast was super lovely and we got beautiful flowers with us to take home. Thank you Joanna and Gustaf!

Now I need to run to a meeting! Kisses!


7 kommentarer7 kommentarer om “Lyxmorgon”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här