Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:41 | May 3, 2017

B & W – Plans for the day

Godmorgon på er!!

Har suttit framför datorn här nu en stund på morgonen och svarat på mail samt gjort inlägg till er som kommer upp under dagen medan jag sippar på min kopp kaffe. Försöker bli av med min morgontrötthet men det går sådär alltså… Idag är ett fullspäckat schema så jag tänker att jag rivstartar dagen med ett pass på gymmet. Såhär ser min dag ut:

– Träning

– Lämna kläder på RMPR

– Brunch med mamma

– Vinlunch på Lydmar

– Möte på kontoret

– Hem & göra i ordning mig

– Födelsedagsfirande på Berns

Let’s go!!

// Goodmorning you guys!!

I’ve been sitting behind my laptop all morning answering mail and doing blogposts for you guy that will be up later today while drinking my coffee. I’m trying to get rid of my tiredness in the morning but it’s not really working out as I’m hoping.. Today I have a full schedule so I think I just need to start it off with some workout. This is how my day looks like so far:

– Workout

– Leave clothes at RMPR

– Brunch with mom

– Wine lunch at Lydmar

– Meeting at the office

– Home and get ready

– Birthday celebration at Berns

Let’s go!!


5 kommentarer5 kommentarer om “B & W – Plans for the day”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här