Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:25 | April 24, 2017

Ett svar på temat: Kärlek

Jag frågade er på snapchat idag vad ni ville läsa om i min blogg och jag tänkte svara på en fråga som jag fick.

// I asked you guys on snapchat today what you would like to read about on my blog and I thought I would answer a question that I got.

My love. – Bild lånad av Hedda .

“Kan du snälla skriva om kärlek. Kärlek som är svår att fortsätta för man vet att det är en svår tid just nu att fortsätta. Jag själv känner att jag vill gå ALL IN i ett förhållande medan det känns som den ena parten vill men inte kan för han vet inte hur man agerar eller gör. Hur svårt kan kärlek vara??? Kramar.”

Självklart kan jag skriva om kärlek. Världens absolut viktigaste ämne enligt mig.

Jag har erfarenhet av kärlek som håller mig vaken hela nätter för att fjärilarna vägrar lugna sig i magen. Jag har även erfarenhet av den kärlek som håller mig vaken hela nätter för att det känns som att hjärtat är i tusen bitar.

Jag har aldrig tidigare upplevt kärlek i någon okomplicerad form, utan där jag är idag tog mig lång tid att komma till. Dels för att ålder gör mycket mer än vad man tror för kärlek. Det är vansinne att experimentera med så starka saker som kärlek när man är under 20 år gammal. Det finns ingen starkare drog och det finns inget mer beroendeframkallande än riktig kärlek.

När det handlar om olycklig kärlek eller den form av kärlek som inte är en dans på röda rosor så känns allt annat irrelevant och oviktigt. Hjärnan har svårt att fokusera på något annat än det hjärtat ständigt påminner den om.

För att svara på din fråga – ja, kärlek kan vara svår. Riktig jävla trasslig. Det som skiljer bra och dålig kärlek är att ena kommer vara värd att kämpa för.

Sen är det viktigt att komma ihåg att man aldrig kan övertala eller tvinga någon till att ingå en relation med någon. Det är så viktigt att behålla respekten för sitt hjärta och inte låta någon trampa sönder det i onödan. Den viktigaste kärleken är den du har till dig själv. Har du det blir det mycket lättare för någon annan att älska dig.

————————

// “Can you please write about love. Love that is hard to continue because you know that it’s a tough time right now. I feel that I want to go all in into a relationship but at the same time the other person does’nt know how to act or what to do. How hard can love be???? Hugs.”

Ofcourse I can write about love. The worlds most important subject.

I have experienced love that keeps me awake at night when the butterflies in my stomach wont calm down. I also have experienced love that keeps me up all night because I feel my heart falling in to pieces.

I have never before really experienced uncomplicated love before and it took me a lot to get to the point I am today. Partly because age does a lot more than you think for a mature and healthy love. I really believe that you should not experiment with such a strong thing as love under the age of 20. There is no stronger drug and nothing more addictive than true love.

When it comes to the tough love that is not easy nothing else really feels relevant. The brain has a hard time focusing on anything else than what the heart keeps reminding it of.

To answer your question – yes, love will be tough. A pain in the ass. What differences goos and bad love is that one of them will be worth fighting for.

What you must never forget is that one can never convince nor force someone to fall in love and be with them. It’s so important to retain all respect to your own heart and never let anyone walk all over it in vain. The absolute most important love there is, is the one you share with yourself. If you have that it will be so much


3 kommentarer



3 kommentarer om “Ett svar på temat: Kärlek”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här