Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:30 | April 21, 2017

Weekend pics – blk

HÄRHÄR

Halkade in på Na-kd.com för att finna någon sorts inspiration för kvällens utstyrsel. Ska preliminärt möta upp några tjejkompisar för lite vin och skitsnack. Tror inte det blir någon utgång men känner ändå för att göra mig lite fin. Vi får se vad jag lyckas få ihop. Jag saknar verkligen att ha tillgång till hela min garderob som är kvar i Göteborg… Finns liksom ingen plats för allting här i lägenheten. Nu ska jag knyta på mig träningsskorna och iväg till gymmet för lite fredagsfys!

// I ended up on na-kd.com to try to find any sort of inspiration for tonights outfit. I’m eventually meeting up with some girlfriends for some wine and girltalk. I don’t think we are going out clubbing but I’m still in the mood for dressing up. We’ll see what I end up w
earing. I really miss having my whole closet that still is in Gothenburg. There is not space enough for all my clothes in this apartment. Now I’m putting my sneakers on and heading to the gym for some friday sweat session!


1 kommentarerEn kommentar om “Weekend pics – blk”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här