Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:32 | April 20, 2017

Snickarbacken 7 med systrarna Djerf

Fick äran att träffa vackra systrarna Djerf över en kaffe och juice idag. Vi satte oss på snickarbacken 7 och snackade i några timmar innan vi gick vidare och mötte upp flera härliga på Brillo. Jag tycker att det är så kul att träffa nya människor som man klickar med direkt och ingenting blir någonsin ansträngt. Så härliga tjejer och vi snackade om att hinna styra ihop en brunch imorgon innan @Matildadjerf och hennes kille Rasmus åker tillbaka till Borås imorgon.

Nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att potatisen ska bli färdig i ugnen någon gång. Är lite irriterad på att jag bangar att gå och träna idag som jag lovat mig själv men jag orkar inte heller vara sträng mot mig själv. Är lite i obalans vad gäller det mesta just nu. Jobb, mat, träning och vardag ser ganska konstig ut för mig utan någon struktur så jag får ta det för vad det är.

// Had the honor to meet the beautiful Djerf sisters for a cup of coffee and som juice earlier today. We sat down at Snickarbacken 7 and talked for a couple of hours before we went to meet up with a couple of others at Brillo. I really enjoy meeting new people that you feel a good vibe with right away and nothing feels awkward. They really are amazing girls and we also talked about meeting up for brunch tomorrow before Matilda and her boyfriend Rasmus are heading back to Borås.

Now I am back home on my couch and waiting for the potaoes in the oven to be ready anytime soon. I’m slightly irritated with myself for not going to the gym that I’ve promised myself but I also don’t feel like being to strict to myself. I’m in somewhat of an imbalance with pretty much everything at the moment. Job, food, exercise and living life is different than it used to me so I’ll have to take it for what it is.


3 kommentarer3 kommentarer om “Snickarbacken 7 med systrarna Djerf”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här