Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:56 | April 17, 2017

textsamlingar

Det var ett tag sedan jag skrev en samlad text här på bloggen. Grävde lite i mitt bloggarkiv och hittade lite texter som ni kan läsa här ovan. Jag tycker verkligen om att skriva men det var längesen jag tog mig tid till det nu. Det är onekligen lättare att skriva ner tankar när man mår dåligt. Livet är lite för härligt och spännande just nu för att jag ska kunna fokusera. Jag ska försöka fånga de stunder när inspirationen kommer till mig bättre nu framöver. Hade ni velat ha fler av mina texter publicerade här på bloggen? Fler utvecklade tankar?

Nu sitter jag i soffan med datorn i knät. Philip har åkt hem till Göteborg och jag sippar på min kopp kaffe. Jag har verkligen haft en så mysig helg med honom och jag är så tacksam för det. Jag och Klara tänkte bjuda över lite tjejkompisar till lägenheten på middag och tjejkväll. Ser så fram emot det.


2 kommentarer2 kommentarer om “textsamlingar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Håller verkligen med om att det är lättare att skriva texter när man mår dåligt, och det får en verkligen att må bättre – tycker jag! Önskar dig en underbar kväll ❤

    Reply
  • Ja! Gärna fler texter!

    Reply