Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:20 | April 16, 2017

Kvällens planer

“You can’t buy happiness but you can buy pizza and that’s kind of the same thing”. – wise person

Kvällens planer i bild.

Har haft slappaste mysdagen med Philip. Vi tog en promenad och stannade på Bananas här på söder där Philips kompisar satt och drack bärs. När de skulle iväg på fotbollsmatch promenerade jag och Philip bort till pizzerian och köpte med oss varsin pizza hem till soffan. Nu sitter vi här och dricker rödvin samtidigt som vi försöker bestämma vilken film vi ska se på. Jag ska byta om till myskläder och tända lite levande ljus i lägenheten. Älskar denna kvällen.


7 kommentarer7 kommentarer om “Kvällens planer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här