Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:48 | April 8, 2017

Falafelbaren

Bilder från idag med min nya kamera <3

Jag och Klara tog en promenad idag. Genom söder upp till en utkiksplats som ger perfekt vy över staden som plötsligt känns väldigt liten. Vi svängde in i klädbutiker på vägen och unnade oss några plagg innan vi satte oss på falafelbarens uteservering och smaskade i oss falafel i pitabröd.

Nu är vi hemma igen och är så trötta? Konstig stämning i denna staden idag. Alla går tysta och himlen är tung och grå. Jag väntar på att smälta maten för att sen gå till gymmet för att jaga endorfiner. Jag saknar min pojkvän idag 🙁


2 kommentarer2 kommentarer om “Falafelbaren”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hemskt de som hänt, men en underbart fin stad!

    Reply
  • Bilderna vad jättefina, förstår att stämningen kanske inte är den bästa i Stockholm just nu. <3

    Reply