Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | April 7, 2017

I love my baby yep yep I love my boy

FUJIFILM X-Pro2 med ett 35mm/f1.4

Här har ni den, min nya kärlek. Eller ja, en till kärlek.

Jag ska fota med den hela dagen idag så jag återkommer med resultat när jag använt den ordentligt. Jag är så lycklig över att jag äntligen införskaffat mig en kamera som jag kan stoppa ner i en mindre väska och som jag kan ha med överallt utan att det är så jäkla tungt och omständigt. Jag har en känsla av att vi kommer bli en bra duo, jag och min baby. Stay tuned!!


5 kommentarer5 kommentarer om “I love my baby yep yep I love my boy”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här