Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:19 | April 4, 2017

Pressvecka i full gång

När man har turen att timea vackra Salem.

Pressveckan är i full gång och igår var jag och @Oliviahageus hos Cheap Monday och kollade in deras kommande kollektion. Hittade så många plagg som jag ville norpa med mig hem, så snygga grejer. Hade dålig koll på märket sedan tidigare men de har verkligen steppat upp sitt game!

Detta är första gången jag är i Stockholm under pressveckan vilket är fett kul. Idag ska jag iväg på frukostevent med Isadora. Efter det ska jag på ett möte och senare på dagen ska jag förbi ytterligare ett presskontor. Full rulle men det är så jag vill ha det. Ikväll hoppas jag få till ett träningspass innan dagen tar slut! Snart kommer det upp ett inlägg här om vart min outfit är ifrån!

Vi hörs senare, PUSS!


1 kommentarerEn kommentar om “Pressvecka i full gång”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här