Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:56 | April 3, 2017

Messy bunz

Foto: Ellen Waldton

Skor: Eytys / Jeans: Levis (vintage) / Tröja: Comme des garcons / Kappa: Mammas / Brillor: Asos / Skärp: Gucci

Älskar denna outfiten, den känns så vårig och härlig.

Måndag morgon och ny vecka, äntligen haha. Lite mycket events och lite för lite sömn förra veckan resulterar i att jag får börja på noll igen med allt vad träning innebär. Började min måndag med en timmes Crosstraing och herregud va jobbigt det var. Skön känsla nu efterråt när jag kommit ur duschen och ska starta min dag! Himlen skämmer bort mig med sol så jag ska se till att få i mig lite lunch och sen pallra mig ut i vädret. Vi hörs senare, puss!!


6 kommentarer6 kommentarer om “Messy bunz”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här