Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:46 | April 2, 2017

Brunch på Urban Deli

Igår traskade jag, Klara & vår kompis Elin som varit här från Göteborg över helgen, bort till Urban deli och lyckades flörta till oss ett bord vid fönstret i en fullsatt restaurang. Vi laddade upp för Alex & Sigge live med kaffe och tjejsnack. Showen var osammanhängande men väldigt väldigt underhållande.

Efter showen traskade vi bort till restaurangen Morfar Ginko & Pappa Ray Ray här på söder och jag beställde den mest fantastiska tryffelrisotton, tips!!!

Efter middagen gick vi hem till lägenheten, tände levande ljus och satt uppe till tre på natten och pratade om allt man kan prata om. Det var tårar och skratt mellan vartannat och extremt befriande att prata igenom saker man annars förtränger. Det är fint med vänner som man kan umgås med på ett sådant sätt, tiden blir liksom oväsentlig.


2 kommentarer2 kommentarer om “Brunch på Urban Deli”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här