Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:40 | March 31, 2017

Friday night i’m so ready for U

Pics from this week…

Den här dagen gick på två sekunder verkligen. Jag och amanda var på gymmet i flera timmar och pendlade mellan twerksessions, recaping och att faktiskt träna. Efterråt gick vi hem till lägenheten och lagade lunch och satt här fram tills att klockan blev alldeles för mycket. Nu är Klara hemma från jobbet, jag ska hoppa in i duschen och sen ska vi börja göra i ordning oss för kvällen. Vi blir ett gäng tjejer här i lägenheten vilket jag ser fram emot såååå mycket. HAPPY FRIDAY!!


3 kommentarer3 kommentarer om “Friday night i’m so ready for U”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här