Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:26 | March 31, 2017

Event lyjfe

BABE NO.1 BABE NO.2

ME CHECKING SOME STUFF OUT

LIL’ CUTIES FELICIA & STINA

Bilder från Michael Kors event igår.

Goddag!
Jag var igång igår om man säger så. Tassade runt på stan på säkert 5 olika event innan jag tog Klara i armen och traskade hemåt. Då var klockan över 01.00 och portkoden funkar inte så sent, vi hade ingen nyckel vilket skulle innebära att jag och Klara sover på gatan. Först och främst så kom vi en minut innan sista tunnelbanan skulle gå (nästa gick 5 på morgonen) och sen när vi kommer fram lyckas vi timea vår fantastiska granne som lyckligtvis skulle in genom porten exakt samtidigt och som hade nyckel. Det händer liksom inte? Sådan tur har inte jag?

Idag har jag slappat i sängen heeela morgonen. Druckit kaffe, kollat på youtube &amp
; svarat på mail. Nu är det dock slut på slappandet för nu ska jag hoppa i träningsskorna för att möta upp Amanda på sats. Wish me luck :’)


6 kommentarer6 kommentarer om “Event lyjfe”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här