Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:27 | March 30, 2017

Middag på Nytorget 6, arga grannar & dagens hektiska schema

Inlägg på hur jag redigerar mina mobilbilder hittar ni HÄR (vilket jag ser att många av er redan hittat ;))

Igår kväll kom pappa hit med ett stort lass med alla mina grejer hemifrån. Så inatt fick jag äntligen sova med mitt stora duntäcke <3

Vi åkte till Ikea och köpa allting som kunde tänkas behövas, så som byrå för kläder, bestick, skärbräda, fällbord osv. En hel del praktiska saker som just nu saknas här i lägenheten. Klockan hann bli 20.00 innan jag och pappa kom därifrån så efter Ikeabesöket var vi superhungriga. När vi kom tillbaka gick vi bort till Nytorget 6 här bredvid mig och jag beställde en minitaco till förrätt och sedan magiska köttbullar till huvudrätt medan pappa beställde lambracks. Med matkoma traskade vi tillbaka hem och började montera ihop Ikeagrejerna. Två stolar och en halv byrå blev klar innan grannarna började banka förbannat varje gång vi försökte slå med hammaren, hehe. Så det var bara för oss att lägga ner projektet för kvällen och gå och borsta tänderna. Det var mysigt att få spendera tid med pappa i alla fall och middagen var magisk.

Idag vaknar jag återigen efter 10-11 (?!) timmars sömn och är helt vilse när jag sätter mig upp. Haha det är så olikt mig att vakna så sent och jag får alltid en känsla av att jag vet inte vem/var/varför jag är där jag är i stunden. Är ni likadana?

Dagens schema ser ut som följande:

– Blogga

– Träna på Sats

– Kopiera nyckel till lägenheten

– Köpa Kaffefilter & Disktabletter

– Fortsätta montera ihop möblerna från igår

– Luncha med Bianca, Linnea & Maja

– Event med Rituals

– Event med Michael Kors

– Event med Nöjesguiden


4 kommentarer4 kommentarer om “Middag på Nytorget 6, arga grannar & dagens hektiska schema”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här