Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:55 | March 12, 2017

Min son & seperationsångest

Jag.dör.

Den här dagen tog en tvärvändning känslomässigt. Som sagt åker jag med min mamma utomlands nästa vecka och veckan efter det flyttar jag upp till Stockholm på riktigt. Jag känner hur ångesten kommer ikapp och jag drar mig för att packa ihop och ur mina grejer ur lägenheten. Jag förstår att det ska kännas läskigt men seperationsångesten kommer verkligen ifatt mig. Hittade dessa valpbilder på Hugo och blir alldeles gråtig. Han bor hemma hos mina föräldrar och nu när jag flyttar kommer det bli väldigt mycket svårare att åka och träffa honom som jag vill. Ni som har hund vet antagligen själva känslan och mitt hjärta värker. Oj vad jag kommer sakna min lilla kille.


5 kommentarer5 kommentarer om “Min son & seperationsångest”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här