Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:00 | February 15, 2017

New in

Äntligen är den min!!

Var inne på Selfridges nu när jag var i London och gick runt bland alla galet snygga grejer de har där inne. Det enda jag egentligen var ute efter var detta skärp jag velat ha ett bra tag nu. Jag är så rolig med sånt. Jag kan vilja ha något hur länge som helst men aldrig riktigt ta tummen ur och göra något åt det?

Hur som helst så när jag hittade detta var jag fast bestämt att det skulle bli mitt. Jag är galet nöjd och längtar till att få bära den till massa snygga outfits!!

Gillar ni det? Jag älskar!!!


7 kommentarer7 kommentarer om “New in”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här