Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:28 | January 21, 2017

Unwind

Hej på er!!
Igår åkte jag & Philip hem till mina föräldrar för att ta det lugnt och äta middag. Det slutade med att vi även sov där och vaknade först 10 timmar senare. Blir nästan mosigare och tröttare av att sova ut så länge jämfört med när jag faktiskt vaknar av att klockan ringer. Efter att vi käkat frukost och druckit kaffe i lugn och ro kidnappade jag med Hugo hem till lägenheten. På vägen hem hämtade jag även ut två paket varav ett från cocopanda.se. Är supertaggad på ett testa dessa faktiskt, men först ska jag ta med Hugo ut på en liten springrunda. Jag behöver väcka kroppen känner jag. Ikväll ska jag möta Ebba som slutat jobbet, möta upp ett gäng för middag & efter det ska vi till Fang & Sabris partaj på Lounge(s). Det kommer att bli skoj!!

Jag tycker att ni alla borde följa mig på snapchat @ stoneleaf – PUSS


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här