Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:47 | January 8, 2017

How about this

– inlägget innehåller vissa adlinks.

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Sitter med håret invirad i en handduk på huvudet och observerar bananbrödet jag bakat som nu jäser i ugnen. En timmes spinning gick oväntat bra men ska inte stoltsera med att det var skönt på något sätt. Mest är det skönt att fått det överstökat. Philip kom precis hem och ska ställa sig och laga hamburgare till oss. Är trött i skallen och tänkte tacka för idag. Tack för fina ord ni konstant ger här! Jag tycker så mycket om er.


2 kommentarer2 kommentarer om “How about this”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här