Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:05 | December 31, 2016

Gott nytt år!!!

Hemma hos min familj tillslut. Champagnen har korkats upp, mormor & morfar är här och vi ska strax sätta oss till bords för att avnjuta fantastisk mat tillagat av min allra käraste far. Jag njuter av en lugn kväll med de allra närmsta och att jag får vakna imorgon med ett piggt huvud. Hoppas ni får en bra kväll för det ska jag ha!

PUSS PÅ ER!!

… hörs nästa år 😉


2 kommentarer2 kommentarer om “Gott nytt år!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilken fin sminkning!
    Vad har du för highlighter eller för ljust puder runt ögonen? Så fint!

    Reply
  • Mycket fin sminkning! Vad har du får läppstift på denna bild??

    Reply