Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:09 | December 31, 2016

First things first

En kaffe med Elemina. Hennes snygga tröja från Weekday x Champion.

Nyårsafton är kommen. En helt vanlig lördag i livet som hyllats till skyarna. Jag ska som vanligt till jobbet en sväng innan mamma hämtar upp mig och jag ska åka hem. Jag ser fram emot kvällen. Jag avböjde alla andra inbjudningar för att få vara med min familj och skåla in det nya året. På något sätt känns det som det enda rätta. Jag brukar inte lipa över sånt annars men fan va 12 slaget kommer suga utan en kyss från Philip. What is the point? Hugo får vara hans ersättare för kvällen.

Nu ska jag kliva ur Philips morgonrock och kasta på lite contour i mitt bleka trötta ansikte. Måttligt exalterad över att jobba en dag som denna istället för att spendera hela dagen med att göra mig snygg inför kvällen, som alla andra.

Tycker för övrigt att det är väldigt komiskt hur folk på stan får en plötslig tan dagen innan nyår 😉


3 kommentarer3 kommentarer om “First things first”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Du & hela din blogg är så inspirerande & fantastisk <3 massa kärlek önskar dig ett jättefint avslut på 2016 & en magisk start på 2017

    Reply
  • Du & hela din blogg är så inspirerande & fantastisk <3 massa kärlek önskar dig ett jättefint avslut på 2016 & en magisk start på 2017

    Reply
  • TACK & KRAM & GOD FORTSÄTTNING <3

    Reply