Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:47 | December 30, 2016

Mina nyårslöften 2017

​- Get my eyebrows on fleek.- Tjäna PENGAR.- Sluta återanvända strumpor.- Umgås mer med mina äldre.- Få tillbaka mitt långa hår.- Lägga pengar på kläder.- Få Philip att känna sig speciell varenda dag.- Dricka mer champagne.- Fixa ett sätt att kunna ringa till min hund.- Resa mycket.- Sluta hata min kropp.- Stå upp mot översittare, fuckboys, rasister, antifeminister osvosvosv.- Bjuda hem mina vänner på vin oftare.- Vara kreativ.- Sluta dissa mig själv. – Läsa mer bok.

6 kommentarer6 kommentarer om “Mina nyårslöften 2017”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har läst din blogg i ungefär ett år och är en av mina favoriter, har själv alltid haft kroppskomplex men får det aldrig av din blogg, inspireras bara! Och du har en kropp to die for!!

  Var bara tvungen, lite pepp för en bra blogg! Kram:)

  Reply
 • men vad vettiga mål då, härligt att få ta del av dem. Blir så peppad av att läsa om andras planer också 😉

  Reply
 • Håller med ovanstående! Älskar din blogg och tycker hela du är GRYYM, och fruktansvärt snygg! Blir bara pepp av dig och din blogg, keep up the good work, girlpower!

  Reply
 • Dina eyebrows ÄR on fleek!! Typ snyggaste jag sett! Gott nytt år☺

  Reply
 • Men hur härlig är inte du<3 Blev ledsen när du skrev “sluta hata min kropp” 😟 du är så förbannat snygg. Ibland kanske vi skulle behöva se oss själva från andras ögon för att förstå det andra säger men som man själv kanske inte ser. Kramis!

  Reply
 • Men hur härlig är inte du<3 Blev ledsen när du skrev “sluta hata min kropp” 😟 du är så förbannat snygg. Ibland kanske vi skulle behöva se oss själva från andras ögon för att förstå det andra säger men som man själv kanske inte ser. Kramis!

  Reply