Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:16 | December 19, 2016

Morgonrock, nya naglar och ny telefon

I min morgonrock & mina nya svarta naglar gjorda av Sanna! Vi har sedan jag började gå till henne snackat om att jag ska göra svarta naglar men det har alltid funnits någon annan färg som jag tagit istället så det har liksom aldrig blivit av, haha. Nu så äntligen fick jag mina svarta naglar och jag älskar dom!!! Boka tid hos Sanna för att bli snygg inför jul & nyår du också!! HÄR kan ni boka hos Göteborgs bästa nagelteknolog.

Idag sov jag till halv 10 vilket är helt galet många timmar sömn. Jag FATTAR inte vad som händer?! Är det hälsosamt att sova så mycket som jag gör? Idag ska jag möta Ebba på stan och klara av de sista julklapparna innan jul. Jobbar rätt många timmar i veckan så kommer inte hinna med det innan lördag aka julafton!!! Hur sjukt fort har inte denna månaden gått ens? Nu saknar jag bara lite snö sen är jag 100% redo för jul.

Min mobil har krånglat sedan jag kom hem från New York och jag har inte kunnat höra något utan hörlurar. Vilket har gjort samtliga sociala medier 10ggr tråkigare. Igår fick jag lämnat in min telefon och besitter nu en lånetelefon med fungerande högtalare. Så idag lovar jag att vara aktiv på snap, så följ mig där!! – @ stoneleaf.


2 kommentarer2 kommentarer om “Morgonrock, nya naglar och ny telefon”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här