Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:13 | December 19, 2016

Good day heyhey

Heyhey!

Ytterligare en mörk dag här i Göteborg. Mig gör det dock absolut ingenting för jag har haft bästa dagen på länge. Jag vet typ inte varför men jag känner mig bara helt pirrig. Mötte upp Ebba på stan för en långlunch & kaffe på bästa JOS. Jag tog en acaibowl som är himmelskt god och Ebba en stor sallad. Sara kom förbi en stund & vi tjötade om framtid och drömmar. Efter det sa vi hejdå till Sara och jag Ebba strosade runt på stan. Ebba köpte julklappar och vi bestämde oss för att ta hål i öronen. Så nu är jag med tre nya hål i öronen, KUL!

Nu är jag hemma igen och har pussats lite med Philip innan han stack iväg till sin träning. Jag ska även jag träna om en liten stund. Ikväll blir det crosschallenge med Belinda i 60 min. Heja oss!!!


2 kommentarer2 kommentarer om “Good day heyhey”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Du är verkligen min favorit-bloggare av alla som finns. Jag tycker du är sååå cool och jag blir så inspirerad av dig. Jag älskar verkligen dina bilder och undrar var du redigerar dem? Du kanske har svarat på en sån här fråga innan men har nog missat det isåfall haha.. 😟 Älskar din bilder och hur du redigerar dem! Stora kramar från en tjej som tycker du är grym <3

    Reply
  • Hej fina du!! Du ska veta att jag blir verkligen SÅ glad. Jag redigerar mina bilder i antingen VSCOcam eller lightroom:) kram!!

    Reply