Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:56 | December 16, 2016

Weekend Getaway

Tights: Asos / Hoodie: Asos / Kjol: Nelly (adlink)/ Skor: Dr. Martens (adlink)

Heeey!!

Det är fredag, jag har tränat för dagen och ska nu tassa iväg och möta upp Elemina för lunch. Hade helst haft på mig det i kollaget ovan men får istället improvisera med det jag har i min garderob. Ikväll ska jag på inflyttningsfest hos mina kompisar som flyttat in i en lägenhet som ligger på gatan bredvid mig. Det ska bli så kul att se hur de har det!

En bra jävla fredag may I say. Hoppas ni också får det!!

Puss!


4 kommentarer4 kommentarer om “Weekend Getaway”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en fortsatt kanonbra dag, kramen ❤

  Reply
 • Härlig blogg du har! Skulle bli jätte glad om du kikade in på min blogg💓

  Reply
 • År, låter grymt! Hoppas att du får en toppen fredag! x

  Reply
 • Så himla fin blogg! Har tips på nyårsklänningar på bloggen, så kika gärna in!! Kram

  Reply