Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:48 | November 8, 2016

Roses, smoothie’s & jewellery

Morgonsmoothie & smycken från Hvisk.

Gooodmorgon!!

Fick fjärilar i magen när jag vaknade till att det var snö på marken ute. Mysfaktorn är verkligen på 20000 och i’m so frkn’ excited for christmas!!!! Jag vill verkligen köpa hem en liten julgran att ha i lägenheten men vet inte om det är aningen för tidigt.. hehe?

Idag har jag suttit hela morgonen och varit duktig framför datorn. Nu ska jag svira om till träningskläder och ta mig till gymmet för ett Gritcardio pass. Jag är faktiskt så taggad! Jag har fått en sån nytändning för träning det senaste och tycker det är så galet kul tack vare alla olika pass man kan gå på. Innan var jag en fegis som endast insisterade på att gå på samma pass som jag redan kunde och fanns inte det så sket jag i att träna helt. Efter träningen sk
a jag träffa Elemina och Gabriella för att planera New York oooooch efter det ska jag på dejt med Philip!!!

Denna dagen ger mig lyckorus!!!


3 kommentarer3 kommentarer om “Roses, smoothie’s & jewellery”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här