Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:12 | October 30, 2016

New in / Makeup

-inlägget innehåller adlinks

Borste: HÄR / Ögonskugga: HÄR / Foundation: HÄR

Jag har ett tag varit på jakt efter den perfekta varma orangea färgen att ha som ögonskugga. Därför blev jag överlycklig när jag fann denna från Makeup store som dessutom är otroligt pigmenterad. Till köpte jag en stor borste att blanda ut med för att inte få några skarpa kanter samt att den är så otroligt skön på huden. När jag ändå var igång svängde jag förbi MAC och köpte en foundation i en blekare nyans (NC20) som jag haft tidigare nu när jag är lite blekare. På mig funkar den perfekt och skulle helst aldrig byta ut den. Vinnande vinterkoncept!

Blir verkligen pirrig av att köpa nytt smink och längtar alltid tills att jag får sätta mig ner och testa det. Är ni likadana?


5 kommentarer5 kommentarer om “New in / Makeup”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här