Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:01 | October 17, 2016

Saturday night

Night out

Choker: Gammalt från glitter / Byxdress: HÄR

Såhär såg jag ut i lördags innan jag kastade mig iväg till Matildas födelsedagsfirande och överraskningsfest. Det blev en så rolig kväll och natt och jag tog taxi hem vid 5… Så hela söndagen bestod mestadels av att jag tyckte väldigt synd om mig själv, haha. Klarade av några timmar på jobbet och sen åkte jag hem, köpte sushi och pretty much totaldäckade tills Philip kom hem från sjukhuset med pizza. Han trillade med bakhuvudet i isen under matchen igår och fick limma ihop det som var sprucket :’) är rätt van vid att den killen kommer hem med smärtor på minst ett ställe på kroppen efter en match.

Idag ringde klockan vid 6(!!!) och jag krigade mig upp för att ta mig till tandläkaren på undersökning. Så vidrig tid att sätta en vanlig undersökning på men jag antar att det var lika bra att få det gjort. Jag lånade Philips bil och tandläkaren sa att jag har fina tänder och jag ljög i vanlig ordning om hur ofta jag använder tandtråd.

Nu är jag hemma hos mina föräldrar och dricker kaffe i min ensamhet eftersom de bor nära tandläkaren och jag orkade inte sitta i bilkö på morgonen. Ska jag vara helt ärlig så har jag inte repat mig ordentligt efter i lördags så idag ska jag chilla och umgås med Per som jag inte träffat på länge. Ikväll ska jag tillbaka till gymmet och sen ska jag ladda för imorgon för då ska jag bli riktigt ompysslad. Mer om det då!

Pusshaj<3


2 kommentarer2 kommentarer om “Saturday night”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här