Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:47 | August 20, 2016

Sjukstugan

Godmorgon från Kos!
Usch, mår inte alls bra idag. Somnade igår kväll efter en romantiskt middag vid havet. Vaknade även idag precis innan frukosten skulle stänga – helt förstörd. Denna förkylningen vekar inte alls vilja ge sig? Istället har det gått över till bihålorna och huvudet samtidigt som hostan och halsen är likadan. Får bokstavligen panik på att inte kunna säga N & M, haha.
Sov lite längre efter frukosten medan Philip gick ner till poolen. Nu när jag är på fötterna igen ska jag bara ta det riktigt riktigt lugnt. Dricka mycket vatten och svalka mig i poolen. Så idag blir det ingen vlog… Funderar på att göra en sammansatt video av hela resan istället för vlogar, vad tycker ni? Har även sett att några av er haft svårt att se mina videos på youtube pga att det laggat så mycket? Vet helt ärligt inte varför? Kanske dålig internetanslutning? Har inte varit några problem för mig att se dom. Någon som är bra på sånt och kan hjälpa mig lösa problemet?

Hoppas ni får en fin lördag vart ni än är på jorden.
/A.


8 kommentarer8 kommentarer om “Sjukstugan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här