Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:47 | August 19, 2016

Hälsoresan

Godmorgon från Grekland!

Vi kom fram till hotellet vid 2 inatt och jag somnade på två sekunder. Philip väckte mig femton minuter innan frukosten stängde. Inte någon direkt imponerande buffé men cornflakes och nescafé funkar gott och väl. Hade tänkt se denna resan som en slags hälsoresa där jag bara äter fräsch mat och tränar ett pass varje dag. Därför blir jag så ledsen när jag märkte att jag inte alls mår bättre idag. Denna eviga förkylningen… Hostmedicinen glömde jag självklart hemma också. 

Försöker ladda upp gårdagens vlog också men internet verkar vilja samarbete med allt förutom youtube… Vi får se! 


6 kommentarer6 kommentarer om “Hälsoresan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här