Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:00 | August 19, 2016

Grattis till oss

Omg har helt glömt!!!

För tre dagar sedan hade jag och denna bloggen one year anniversary!! Hur sjukt?!

Om vi ska vara lite serious på riktigt en stund så vill jag bara säga lite snabbt att jag är fett stolt över mig själv. På bara ett år utan några erfarenheter what so ever har jag kommit dit jag är idag. Det är fett kul och tack som f*an till alla er som kikar in här och gör allt möjligt. Det är ni med all fin respons som gör att jag blir inspirerad och motiverad till att ständigt utvecklas och fortsätta göra det jag gör.

JAG ÄLSKAR ER!


10 kommentarer10 kommentarer om “Grattis till oss”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är så grym Alice och din blogg är så bra! 👌🏼✨

  Reply
 • Meen åhh vad kul!! Grattis eller vad man säger, haha! <3

  Reply
 • fin blogg<3

  Reply
 • Oj jag trodde verkligen du hade bloggat längre, helt sjukt ju GRATTIS!!❤️❤️

  Reply
 • Gratulerer så mye 😃

  Reply
 • Du är grym Alice! Helt klart min favoritblogg 😊

  Reply
 • Grattis!

  Reply
 • Grattis! Och fortsätt i samma stil!
  Ni är härliga, både du och din blogg 😊
  xx

  Reply
 • Grattis!!😃😃/A

  Reply
 • Hej!!
  Du gör så fina videos och tar otroligt fina bilder men skulle du kunna göra ett inlägg om vilka kameror du använder dig utav? Ska ut och resa och vill köpa en kamera för filmning och fotografi men är kluven om vilken. GoPro eller kompakt systemkamera…
  Tack för fantastik blogg!
  / Nathalie

  Reply