Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:17 | August 16, 2016

Get the look & ett misslyckat ICAbesök

1 / 2 / 3 / 4

Godmorgon!

Ligger i min soffa i en stökig lägenhet utan några framsteg i mitt tillfrisknande. Vaknade med ännu mer ont i halsen än dagen innan och fick ställa in alla potentiella planer jag hade idag. Har för första gången sjukskrivit mig dessutom – läskigt.

Igår låg jag inne en hel dag utan en enda tänd lampa i lägenheten och redigerade tre olika videos till er. Med undantag för min sväng till sushistället och Ica. Väl framme vid kassan på Ica får jag total blackout och glömmer min kod. Får ställa mig åt sidan som den tomat jag var och skämmas. Lägligt nog var det flera meters kö bakom mig dessutom. Det roliga var att alla var så himla förstående och ville liksom bonda över hur lätt hänt det var. Det enda jag hade att säga var “tuff helg”. Så ja, idag ska jag hålla mig innanför väggarna av min lägenhet och bli frisk på riktigt. Börjar bli trött på detta nu.

Kramis,

A.


1 kommentarerEn kommentar om “Get the look & ett misslyckat ICAbesök”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här