Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:29 | August 10, 2016

Morning-update

Såhär ser det ut på morgonen innan jag startat dagen.

Godmorgon!!!

Igår hade jag en heldag då jag bara tog hand om mig själv. Färgade ögonbryn och fransar, fixade naglar och avslutade med en spraytan. Så idag vaknar jag upp fräsch och härlig. Ska hälla i mig mitt kaffe för att skynda mig till jobbet för en heldag där. Ville mest bara kika in och säga att imorgon är det way out west!! AAAAAAh!! Övertaggad!!

Ikväll ska jag och Philip hem till mina föräldrar och käka middag då min storebrors flickvän från England är här och hälsar på! Ska bli supermysigt.

TTYL.


1 kommentarerEn kommentar om “Morning-update”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilken salong går du till och gör din spraytan på?:))

    Reply