Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:05 | August 9, 2016

Börja med youtube?

Den senaste tiden har jag suttit fastklistrad framför datorn med youtube som förstasida. Är besatt av mukbangs, vloggar, Q/A, ja allt. Det slog mig idag att jag verkligen hade velat testa på youtube och liksom uppdatera mer frekvent för att se hur det går. Vad tror ni? Har ni några speciella videos ni hade velat se först? Borde jag försöka filma nu under way out west eller ska jag filma när allt inte är så hektiskt. Kanske när jag åker utomlands med Philip nästa vecka? Let me know!! Är detta en bra idé eller ett stort nej?

Ni är bäst!!


19 kommentarer19 kommentarer om “Börja med youtube?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ETT STORT JA!!!

  Reply
 • Ja kör på,det är bara kul!

  Reply
 • jaaa! do it!

  Reply
 • JAA! Vloggar kan du ju göra på utlandsresan! 😊

  Reply
 • JA!!

  Reply
 • JA!!
  Smink videos gillar jag! 😊

  Reply
 • JA JA JAAAA

  Reply
 • Jaaaa!!!🙏

  Reply

 • jajaja
  JAAAAA

  Reply
 • Yees gurl!

  Reply
 • YAAS!!

  Tänk outside da box med youtube.

  Kvalitén på klippen är alltid nice att ha i så hög upplösning som möjligt. Lik så ljudet.

  Oroa dig absolut inte för hat, lul.
  Finns inget att hata på!

  Alltid kul att få reda på personliga saker..
  ex: fick hem sällskap från krogen – och på något vänster såg jag en stor svart draktatuering på hens rygg (kolsvart i rummet). Jag sa till hen: fan vad fet draktatuering du har! Nästa morgon när vi vaknade så såg jag att det var inte en tatuering, utan en leverfläck haha

  Reply
 • Jaaa det hade vart jättekul!😄

  Reply
 • JA! Vloggar skulle vara roligt 😊

  Reply
 • Att kombinera blogg med vloggar och lite roliga videos tycker jag låter sjukt bra! Funderar själv på att börja, men når än så länge inte ut till jättemånga via min blogg och tänker kanske att jag ska satsa lite till där först.

  Reply
 • Ja! Du skulle bli en jättebra youtuber:))

  Reply
 • Filma sånt du själv tycker är nice! Men vloggar, hauls, sminkvideos osv är roligt 😊

  Reply
 • Jaa snälla börja med youtube🙏🏻

  Reply
 • Kör hårt!!! Roligaste vloggarna är när vi läsare får se lite allt möjligt från er vardag :*

  Reply
 • Ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply