Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:00 | May 31, 2016

Bedroom inspo

Min hjärna går på högvarv med inredningstankar. Har en idé om att jag har hyfsad koll på hur jag vill ha det, men sen så inser jag hur svårt det är att hålla sig till en konsekvent inredningsstil. Nog för att blandningen är det som gör det eget så blir det lätt krimskramsigt, om det makes any sense..?

Just nu är jag inne på att hålla det så ljust som möjligt för att försöka få det upplevas så rymligt som möjligt, eftersom det är en ganska liten lägenhet. Perfekt storlek för oss, men en STOR kontrast mot vad jag är van vid…

Golvet är i mörk trä vilket är väldigt fint.. men gör att man får hålla större detaljer så som soffa osv lite ljusare, tänker jag? Sängen är även placerad vid fönstret och kommer helt klart bli min favoritdel i lägenheten!!

Jaja, vi får nycklarna till lägenheten idag & work is in progress. Wiiie.

Dela gärna med er av inspiration som ni tror passar mig!! Tacksam för allt 🙂


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här