Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:41 | February 26, 2016

Äventyr

UPDATE!! Alice känner sig lite mör efter dagen så här kommer ett gästinlägg av självaste LUSHLIFEASIA @ insta (smygreklam)!! Dagen har varit lång men händelserik. Började med frulle på vårt härliga hotell kl 07.30. Sedan vandrade vi till bilen som skulle ta oss på vårt äventyr. Efter ca. 30 minuters färd så var vi framme. På med hjälmarna och flytvästarna för här ska det åkas!! Äventyret började med ett hopp mellan två klippor på cirka 7m höjd. Sedan flöt det hela på och efter några rutschkanor och dyk senare var det dags för mer hopp från alldeles för höga höjder (enligt Filippa och Lisa iallafall). Ett hopp på 10 meter betades av och sedan ett till på ytligare 14 meter. Gruppen var enade om att vi var den ideala gruppen då vi alla anser oss själva som atletiska och modiga. Vi avslutade dagens äventyr med ännu ett hopp i det sjukt blåa vattnet innan vi promenerade till bilen igen.
Sammanfattningsvis en väldigt bra dag helt enkelt.
Nu är vi helt slut på energi och trycker i oss en mastig hamburgarmiddag. Mmmhm.
Med världens härligaste kramar hälsar LushLife hejdå och hoppas att vi ses på vår instagram <3
Mvh Tilda & Filippa


5 kommentarer5 kommentarer om “Äventyr”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här