Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:46 | December 29, 2015

Happyyyyyyy

Heej!!!

Vaknade vid 10 (!!!) idag med ett leende på läpparna. Kan äntligen bocka av alla måsten inför min Asienresa. Alla sprutor är tagna, packningslistan färdig och tekniken fixad för att jag ska kunna hålla igång bloggen under resans gång, kommer bli hur bra som helst!

Idag blir ytterligare en dag med fix och springa några ärenden samt förhoppningsvis få träna innan jag och Philip åker till Sälen för en lugn nyår. Är verkligen sugen på det, slippa allt hets kring nyår och bara få skåla in det nya året med min kärlek. Önskar inget hellre. Förhoppningsvis blir det även skidåkning om snön tillåter. Oavsett blir det skönt med lite kvalitetstid innan jag åker till Asien. När vi kommer hem från Sälen är det 4 dagar kvar. Herreeegud :):):):)


4 kommentarer4 kommentarer om “Happyyyyyyy”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här