Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:41 | August 27, 2015

Favoritmänniskan

Om du någonsin hittar en människa som får dina käkar att smärta och magen att vrida sig av skratt. Om du hittar en människa som får dig att känna dig trygg, men framför allt trygg i den du är, håll kvar i den människan.

Har du turen att falla för någon som får alla dina svagheter och komplex att bli till dina starkaste attribut. Att falla för någon som oavsett vad, lyssnar, tröstar och försöker förstå det som tynger dig under alla jobbiga nätter. Någon som du vet har din rygg oavsett vad. När du får syn på personen genom ett knökat rum av människor, blickar möts och du får samma fjärilar i magen varje gång, då har du fallit.

Håll kvar i en den människan, för det är din människa och ingenting i världen motsvarar den lyckan det har att ge dig.

Jag har hittat honom, min människa. Det var mest det jag ville säga.


2 kommentarer2 kommentarer om “Favoritmänniskan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här