Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:29 | August 21, 2015

Framtidssnack

Grejen är att jag har så mycket roligt att se fram emot att jag inte riktigt vet vad jag ska börja dela med mig av. Sommaren för mig har bestått av jobb och inte mycket annat. Därefter insåg jag att jag är en människa som behöver något att se fram emot för att klara av att göra samma sak varje dag. En morot.

Därför bokade jag en enkelbiljett till Asien i början av Januari. Det är min morot för att klara av en höst bestående av jobb.

Kortsiktig morot är att jag får hem min valp imorgon (!!!!!!!) och söndag far jag och min kärlek till solen för en veckas sol och bad. Utlovar fina bilder :):):)

Jackan på bilden är från blk dnm och bilden är tagen av @MIKAELAWATSFELDT i höstas.

Hej så länge


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här